Leveringsvoorwaarden:

Alle prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW. Veranderingen in wisselkoersen of grondstofkosten etc. kunnen de prijzen gedurende het jaar zonder voorafgaande kennisgeving veranderen.

Wij verzoeken U vriendelijk onze bruto adviesverkoopprijzen te respecteren ook bij online adverteren tenzij dit door ons schriftelijk of per e-mail is goedgekeurd.

Bestellingen / Na leveringen

.

Betaling:

Betalingen dienen altijd vooraf plaats te vinden per Ideal of per bank na ontvangst van de betalingsopdracht worden de goederen verzonden. Rembourszendingen zijn mogelijk hiervoor geld een opslag van € 15,-

Mits er betaling afspraken zijn gemaakt.

Retourzendingen:

Retourzending worden alleen geaccepteerd na aanmelding en dienen in de originele onbeschadigde verpakking binnen 7 werkdagen na factuur datum retour te worden gezonden.

Bij foute leveringen wordt het volledige factuurbedrag gecrediteerd, mits onbeschadigd en in originele verpakking.

Wij behouden ons het recht voor 10% kosten in rekening te brengen voor reparatie of opnieuw verpakken van de geretourneerde goederen.

Retourzendingen van producten welke speciaal op maat zijn gemaakt en producten voorsien van het label dit product wordt speciaal voor U op maat gemaakt kunnen niet worden gertourneerd,

Garantie:

Alle door ons geleverde goederen zijn zonder garantie. Mits er garantie wordt verleend door de fabrikant van de goederen, dan is dit een garantie van de fabrikant en niet van Dolenko Handelsonderneming.

Eigendomsvoorbehoud:

Alle goederen geleverd door Dolenko blijven eigendom tot de goederen volledig zijn betaald