Camping Dolce Gusto MINI ME 700 Watt

€ 119,00
Inclusief belasting 7 -10 werkdagen na ontvangst betaling
Merk:  Krups Nescafe Dolce Gusto
Model: KP1208
Vermogen: 700 Watt
Geschikt voor: Lichtnet / Zuiver Sinus omvormer
Categorie: Koffie Cup Machine
Aantal

700 Watt Krups Mini Me Nescafé Dolce Gusto

Productbeschrijving

Met de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me  maak je thuis de lekkerste koffie - warm of koud, sterk of mild. De Mini Me is de kleinste machine van Dolce Gusto, welke handmatig bediend wordt voor een kopje koffie die op jouw eigen smaak is aangepast. Dankzij zijn compacte formaat past deze koffiecupmachine met gemak in elke keuken. De machine is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 5 minuten.

Dit is een handmatige machine, de uitloop van koffie stopt niet automatisch. Je kunt de uitloop handmatig stop zetten op elk gewenst moment. schikt voor gebruik van Nespresso cups. Voor een optimale werking van deze machine wordt geadviseerd om orginele Nescafé Dolce Gusto cups te gebruiken. 

Deze Machine is geschikt voor gebruik op lichtnet of Zuivere Sinus omvormer.

Een normaal Senseo-apparaat is alleen te gebruiken in combinatie met een omvormer van het type “zuivere sinus” welke een minimaal vermogen moet hebben van minstens 2000Watt continu. De Camping Dolce Gusto is omgebouwd naar 700 watt en werkt ook op een omvormer van het type “zuivere sinus”met een vermogen van slechts 1000 watt continu.

Bepaal zelf het watervolume

Met de Dolce Gusto Min Me bepaal je zelf het watervolume en daarmee dus de sterkte van je koffie. Met de schuif bovenop het apparaat regel je gemakkelijk je eigen hoeveelheid water. Genoeg water? Plaats de schuif terug naar het midden en de Mini Me stopt direct. Let op: de uitloop van koffie stopt enkel als je de schuif terug zet naar het midden. Hij stopt dus niet automatisch. Blijf daarom in de buurt van je koffiemachine, zodat je zeker bent van een perfect kopje koffie, geheel naar eigen smaak. Wel schakelt de Min Me zichzelf automatisch uit na 5 minuten niet gebruikt te zijn. Het gebruik van NESCAFÉ Dolce Gusto cups Voor optimaal functioneren van de NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me, wordt het gebruik van NESCAFÉ Dolce Gusto cups sterk aangeraden. Het gebruik van andere cups kan er namelijk voor zorgen dat de cuphouder niet goed sluit of zelfs lekkage veroorzaken.

Koffievariaties:

- Caffè Crema Grande
- Caffè Grande Intenso
- Caffè Lungo (Mild, Decaf)
- Cappuccino (Light, Ice)
- Chococino
- Cortado / Espresso Macchiato
- Espresso (Intenso, Ristretto, Decaf, Barista)
- Latte Macchiato (Light, Unsweetened, Vanilla)
- Mocha
- Nesquik
- Nestea Peach

Kenmerken van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Koffiecupmachine:

- 1500 Watt Normaal vermogen nu omgebouwd naar 700 Watt
- 15 bar
- Automatische uitschakeling na 5 minuten
- Aluminium thermoblock, geen voorverwarming, geen wachttijd
- Koffieuitloop in hoogte verstelbaar
- Geschikt voor koude en warme dranken
- Werkt alleen met een capsule in de houder
- 0,6 Liter inhoud
- Afmetingen: 16 x 29 x 29 cm
DolceGusto