Camping Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto 700 Watt

€ 139,00
Inclusief belasting 7 -10 werkdagen na ontvangst betaling
Merk: Krups Nescafe Dolce Gusto
Model:KP1208
Vermogen:700 Watt
Geschikt voor:Lichtnet / Zuiver Sinus omvormer
Categorie:Koffie Cup Machine
Aantal

700 Watt Krups Mini Me Nescafé Dolce Gusto

Productbeschrijving

Met de Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP1208 creëer je de lekkerste koffievariëties. Dankzij de automatische waterdosering is deze koffiecupmachine eenvoudig in te stellen. Kies een variëteit, plaats de capsule en de Mini Me doet de rest. De instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken zijn ook eenvoudig aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Zo geniet je keer op keer van koffievariaties zoals jij ze het lekkerst vindt. Deze koffiecupmachine is energiezuinig door de ecostand. Deze stand schakelt de machine automatisch na 5 minuten uit.

Deze koffiecupmachine heeft een rood snoer.
Deze machines is niet geschikt voor gebruik van Nespresso cups. Voor een optimale werking van deze machine wordt geadviseerd om orginele Nescafé Dolce Gusto cups te gebruiken.

Deze Machine is geschikt voor gebruik op lichtnet of Zuivere Sinus omvormer.

Een normaal Dolce-Gusto-apparaat is alleen te gebruiken in combinatie met een omvormer van het type “zuivere sinus” welke een minimaal vermogen moet hebben van minstens 2000Watt continu. De Camping Dolce Gusto is omgebouwd naar 700 watt en werkt ook op een omvormer van het type “zuivere sinus”met een vermogen van slechts 1000 watt continu.

Door innovatieve technologie en een slim ontwerp regelen onze capsules automatisch de druk die erin gaat. Of het nu hoge druk is voor een stevige slok espresso of een subtiele melkschuimlaag voor een Latte Macchiato, elk NESCAFÉ Dolce Gusto drankje komt er precies uit als zou moeten; gewoonweg heerlijk.

Het grote aanbod van ruim 30 verschillende warme en koude dranken zorgt ervoor dat je altijd vindt waar je naar op zoek bent en dat je smaakpapillen heerlijk worden verrast. Ons aanbod bestaat uit intense espresso’s, smooth cappuccino’s, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.

Automatische stop: Doordat de hoeveelheid water zelf instelbaar is, geniet je altijd van een koffie naar eigen wens. Wanneer de bereiding klaar is stopt de machine automatisch, afhankelijk van het formaat kopje dat je hebt geselecteerd.

Snelle opwarming en energiezuinig: De Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me koffiemachine is snel opgewarmd waardoor je de ideale temperatuur in slechts 30 seconden bereikt. De ecostand schakelt de machine automatisch uit na 5 minuten als je ‘m niet gebruikt. De machine heeft een klasse A energielabel.

Koffievariaties:

- Caffè Crema Grande
- Caffè Grande Intenso
- Caffè Lungo (Mild, Decaf)
- Cappuccino (Light, Ice)
- Chococino
- Cortado / Espresso Macchiato
- Espresso (Intenso, Ristretto, Decaf, Barista)
- Latte Macchiato (Light, Unsweetened, Vanilla)
- Mocha
- Nesquik
- Nestea Peach

Kenmerken van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Koffiecupmachine:

- 1500 Watt Normaal vermogen nu omgebouwd naar 700 Watt
- 15 bar
- Automatische uitschakeling na 5 minuten
- Aluminium thermoblock, geen voorverwarming, geen wachttijd
- Koffieuitloop in hoogte verstelbaar
- Geschikt voor koude en warme dranken
- Werkt alleen met een capsule in de houder
- 0,6 Liter inhoud
- Afmetingen: 16 x 29 x 29 cm
Dolce Gusto MINI ME