Bus Gordijnen Alcantara Stof 3 modellen van Eenvoudig tot Zeer Luxe Sets

€ 69,00
Inclusief belasting Levertijd 2-3 weken na ontvangst betaling

Gordijnen op maat gemaakt voor elk merk in 3 verschillende soorten.

Gordijnen op maat gemaakt uit luxe Alcantara stof, enkel – gevoerd of dubbele stof met diverse afwerkingen. Raam Gordijnen voor alle types en modellen trucks, raamband, tussengordijnen of gordijnen met leren rand, wok gordijnen, broek gordijnen alles is mogelijk. Je hebt hierbij de keuze uit een uitgebreid assortiment kleuren en materialen. Wij zorgen ervoor dat jou gordijnen perfect passen bij je cabine interieur.

Wat zijn de mogelijkheden:

Type 1 Gordijnen Type Costa:

Het eenvoudigste type gordijnen gemaakt uit dezelfde Alcantara stof als de duurdere gordijnen, echter enkele stof. De gordijnen zijn 100% verduisterend en kunnen worden geleverd met franjes in de lengtes van 3cm – 5cm  in verschillende kleuren, kwasten in verschillende kleuren en bolletjes in verschillende kleuren. Zij en raamgordijnen in de lengte van 97 cm. 

Maar liefst 18 kleuren leverbaar zie kleurenkaart.

VANAF €69,- set bestaande uit Raamgordijnen - Raamband en 2 Embrasses.


Type 2 Gordijnen Type Standaard:

Standaard gordijnen gemaakt uit luxe  Alcantara stof, de standaard gordijnen zijn gevoerd met een verduisterende voeringstof. Waarom kiezen voor gevoerde gordijnen:

  • Voering voor gordijnen geeft extra warmte- en geluidsisolatie. Je houdt bij koud weer de warmte lekker binnen en bij warm weer blijft het binnen aangenaam koel.
  • Door je gordijnen te laten voeren met verduisterende voeringstof kun je een ruimte in een handomdraai donker maken. Handig in de cabine of wanneer je een film wilt kijken!
  • Gordijnstoffen met veel natuurlijke garens (zoals katoen en linnen) kunnen snel verkleuren. Door deze gordijnen te laten voeren kun je verkleuring voorkomen.il je graag gordijnen met een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs ? Kies dan voor gevoerde Gordijnen dit resulteert in een vollere, zwaardere, chique look. Zij en raamgordijnen in de lengte van 97 cm. 

Maar liefst 18 kleuren leverbaar zie kleurenkaart.

VANAF €109,- set bestaande uit Raamgordijnen - Raamband en 2 Embrasses.


Type 3 Gordijnen Type Premium:

De Premium gordijnen zijn eigenlijk geen gordijnen meer maar Raamdecoratie gemaakt uit luxe  Alcantara stof, de Premium Gordijnen zijn van dubbele stof en 100% verduisterend. Premium gordijnen zijn de meest luxe gordijnen.

  • Dubbele gordijnen geven extra warmte- en geluidsisolatie en geeft een luxe uitstraling zowel binnen als buiten. Je houdt bij koud weer de warmte lekker binnen en bij warm weer blijft het binnen aangenaam koel.
  • Door Premium gordijnen dubbel uit te voeren met dezelfde Alcantara stof kun je een ruimte in een handomdraai donker maken. Handig in de cabine of wanneer je een film wilt kijken!
  • Wil je graag zeer luxe Raamdecoratie ? Dan zijn dit de gordijnen die je zoekt met een chique look
  • Zij en raamgordijnen in de lengte van 97 cm. 

Maar liefst 18 kleuren leverbaar zie kleurenkaart.

VANAF €239,- set bestaande uit Raamgordijnen - Raamband en 2 Embrasses.


Set gordijnrails leverbaar model en lengte verschilt per merk

Prijs €69,-


Complete set met bevestigingsmateriaal.


  • Als afwerking kan er gekozen worden uit Franjes 3cm of 5cm  diverse kleuren
  • Kwasten of Bolletjes diverse kleuren
  • Stof afwerking in diverse kleuren.

 
LEVERTIJD 2-3 Weken na ontvangst Betaling.
Aantal

Maak Uw Keuze:
Kleuren Gordijnstof