Truck Senseo VIVA CAFE HD6561 - 700w

€ 149,00
Inclusief belasting 7 -10 werkdagen na ontvangst betaling
Ons NIEUWSTE Model Truck Senseo de VIVA CAFE HD6561- 700w.

VIVA CAFE, DE SENSEO MET NET IETS MEER LUXE

Een normaal Senseo-apparaat is alleen te gebruiken in combinatie met een omvormer van het type “zuivere sinus” welke een minimaal vermogen moet hebben van minstens 2000 Watt continu.  

De Truck Senseo is omgebouwd naar 700 watt en werkt ook op een omvormer van het type “gemodificeerde sinus” met
 een vermogen van slechts 1000 watt continu.

Betaald U ook nog steeds €2,- tot €3,- voor een kop koffie onderweg

Het kan ook voor €0,05 tot €0,25 met onze Truck Senseo.
"Prijs per kopje Afhankelijk van de gekozen koffiepad"

KLIK OP de link voor de juiste omvormer


LEES AUB EERST WELKE SENSEO VOOR U GESCHIKT IS.

UITLEG VERSCHILLENDE TYPE'S SENSEO'S KLIK HIER

Aantal

Senseo Viva Café Duo Select HD6561

Truck Senseo 700 watt HD6561

Een normaal Senseo-apparaat is alleen te gebruiken in combinatie met een omvormer van het type “zuivere sinus” welke een minimaal vermogen moet hebben van minstens 2000 Watt continu.  

De Truck Senseo is omgebouwd naar 700 watt en werkt ook op een omvormer van het type “gemodificeerde" sinus”met een vermogen van slechts 1000 watt continu.


KLIK OP de link voor de juiste omvormer

gemodificeerde sinus omvormers

Productbeschrijving

Let op: De dubbele padhouder zit boven in de doos, de enkele padhouder zit in het apparaat. Let dus bij het openen van de doos dat je de dubbele padhouder uit de doos haalt.

Goed om te weten:

Het kan zijn dat je Senseo koffiepadapparaat gaat lekken. Er zijn een aantal oorzaken waardoor dit kan gebeuren, maar dit is mogelijk eenvoudig op te lossen. Gebruik deze mogelijke oorzaken en oplossingen om het probleem zelf op te lossen.

  1. Te veel water in het reservoir: Vul het waterreservoir niet tot boven de maximumindicator om te voorkomen dat het waterreservoir overstroomt. Te veel water kan ertoe leiden dat overtollig water op de bodem van uw SENSEO® koffiezetapparaat terechtkomt.
  2. Volle lekbak: Leeg de lekbak regelmatig om te voorkomen dat het overstroomt.
  3. De koffiepad is niet goed geplaatst: Plaats de koffiepads met de gebogen zijde naar beneden in het midden van de padhouder voor een goede koffiestroom.


Belangrijkste kenmerken van de Philips HD6561 :

Productbeschrijving

Productinformatie
Geniet van een vollere smaak met de beste crema. Crema Plus staat garant voor een heerlijk, fluweelzacht crèmelaagje. Voor een rijkere smaak verspreidt de koffieboosttechnologie het water via 45 gaatjes over de koffiepad. Zo geniet je extra van je koffiemomenten!

Ontkalkingsindicator
Het SENSEO koffiezetapparaat herinnert jou eraan wanneer je de machine moet ontkalken. Ontkalk elke 3 maanden met SENSEO ontkalker om jouw apparaat vrij te houden van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van jouw apparaat te maximaliseren. Gebruik geen azijn. Dit kan jouw SENSEO apparaat beschadigen en heeft een negatieve invloed op de koffiesmaak.

Duurzaam
Met groene producten van Philips kunnen kosten, energieverbruik en CO2-uitstoot worden verminderd. Deze producten bieden aanzienlijk betere milieuprestaties. Philips test daarnaast hun koffiezetapparaten tijdens het ontwikkelingsproces voor meer dan 10.000 koppen koffie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Functies
Het SENSEO koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld, wat energie bespaart en de veiligheid bevordert.
Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO koffie in minder dan een minuut.
SENSEO biedt een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Elk smaak heeft een uitgesproken eigen nuance die perfect bij de individuele voorkeur past.

Met de functie ‘Onmiddellijk Starten’ wordt jouw koffie gezet zodra de machine is opgewarmd. Dit kan je doen door op de 1- of 2-kopsknop te drukken terwijl het apparaat opwarmt, daarna zet SENSEO automatisch een heerlijk kopje SENSEO koffie.

Onmiddelijk starten

Opties voor koffiebereiding

Geschikt voor typekoffie: Pads: 

Melkopschuimer: Nee

Aantal programma's: 2

Aroma controle: Nee

Zet 1 of 2 kopjes koffie tegelijk in minder dan een minuut.

Verstelbare tuit van echt metaal

Pas de positie van de koffietuit aan op je favoriete kop of mok.

HD6561